Kamarier/e 36 views

EAGLE HEADS GROUPkerkon te punesoje Kamarier/e

Detyrat e pozicionit:
– Të përshëndesë të ftuarit
– Të marrë porosinë e tyre për pije dhe ushqim
– Të bëjë sugjerimet perkatese per pije dhe ushqim
– Të shkruajë porosinë me te gjithe informacionin e nevojshme ne sistemin POS
– Të marrë pagesat nga klientët

Kriteret:
– Aftësi të shkëlqyera komunikimi

Ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen careers@eagleheadsgroup.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.

Apply for this job