Kamarier Bari (m/f) 47 views

Job Expired

Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

Ju fton për të aplikuar në pozicionin e:

Kamarier Bari (m/f)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të kenë një paraqitje korrekte dhe pozitive për të gjithë klientët;
 • Përgjegjës në dhënien e një shërbimi profesional, miqësor dhe të kujdesshëm në cdo kohë për të gjithë klientët;
 • Garantojnë një shërbim shumë të mirë në bar;
 • Të promovojnë në mënyrë profesionale produket dhe shërbimet që ofron bari;
 • Të kenë frymë pozitive në punë në çdo kohë;
 • Sigurojnë një ambjent të pastër, dhe të organizuar të punës;
 • Përgjëgjës për llogaritjen saktë të faturës dhe të pagesës;
 • Në rast të kërkesave të veçanta komunikojnë me menaxherin;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të kenë përvojë pune jo më pak se 1 vit në këtë profil;
 • Të kenë kujdes në shërbim për të shmangur cdo aksident të mundshëm;
 • Ruajtja e standardeve të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
 • Të kenë njohuri të mira të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e

Tel. 0686082912

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 20 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem