Kaizen shpk kerkon Agjent Marketingu – (Ne zyre jo freelancer) 125 views2 applications

Job Expired

Kaizen shpk, eshte nje kompani trajnimesh stafi. Specializuar ne shitje, marketing, konsulence binzesi.

Me nje eksperience disa vjecare, ajo numeron mbi 130 studente qe kane bere trajnimin e “Ermir Mamaqi – Bazat e shitjes”
te cilet kane mbetur jashtezakonisht te kenaqur dhe ka dhene efekt ne biznesin e tyre.
Ermir Mamaqi eshte vlerësuar dhe çertifikuar nga mentorët botërorë dhe vendas si:
Brian Tracy, Tony Robbins, Grant Cardone, Tai Lopez, Robin Sharma, Dan Lok, T Hav Eker, Ermal Mamaqi dhe Vasil Naçi.
Folës në trajnimet e Ermal Mamaqit “Mendo Ndrysho Fito” në Prishtinë,
Tiranë dhe në Zvicër në salla me më shumë se 1’500 persona pjesëmarrës.
Klientet me te mire te kompanise Kaizen Shpk jane: Mamaqi Production, E-Marketing, Tidi, Preciosa Watches & Jewelry,
Zero Absolute, Decibel Audio, Altin Mici, Ami Event, Century 21, e shume te tjere.

Shitja eshte e thjeshte por jo e lehte.
Meso shitjen, dhe sapo bere hapin e pare drejt realizimit te endrrave. – Shitja eshte nje menyre jetese.
Ajo percakton saktesisht terrenin tend financiar. 😉

Kërkohet: Agjent Marketingu (Marketer)

Aftësitë: Të shkëlqyera komunikimi, i/e shkathët, elokuent, të ketë dëshirë për të mësuar, dëshirë për të punuar në grup dhe për të drejtuar skuadrën.
Paga: 80’000 Lekë + Bonuse
Mosha preferuar: mbi 20 vjeç
Ofrohet: Trajnim nga kompania
Eksperienca në shitje dhe marketing është e preferueshme, por jo kriter parësor.
Kujdes!
Nëse po kërkon një punë nga shtëpia, MOS APLIKO, NUK ËSHTË PËR TY!!!

Ploteso formen e aplikimit me poshte:
https://app.smartsheet.com/b/form/be5662ec3c88450a9a4e08f0bc8f12ca

Ermir Mamaqi Marketing & Sales Trainer
whats app number
+355693737208

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Marketing