KA SALESMAN 41 views

Ka Salesman.

Agjenti i shitjeve ne sektorin e zinxhir marketeve apo KA.

Ka nje funksion jo thjeshte shitje apo mirembajtje te produkteve midis kompanise se ciles perfajson dhe subjektit bashkepunues.

Por roli i tij eshte te krijimi i partneritetit reciprok.

 

Optimal center shpall vakance per 2 pozicione agjente shitjes KA per  qytetin e tiranes

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Tel/Mob 0688555589
  • Profili Tregti dhe Prodhim