Shitës/e në JYSK Fier 624 views8 applications

Shitës/e në JYSK Fier
JYSK Albania është kompani e cila si objekt aktiviteti ka tregtinë me pakicë të produkteve shtëpiake
dhe operon jo vetëm në Shqiperi por edhe jashtë saj me më shumë se 3200 dyqane në 48 shtete dhe 30.000 punonjës.

JYSK Albania kërkon të punësoj:
Shitës/e në dyqan në Fier

Detyrat dhe përgjegjësitë:
Kujdeset për shërbimin ndaj klientit
Realizon objektivat e përcaktuara nga kompania
Kryen procesin e hapjeve në kohë të produkteve te reja
Kontrollon produktet çdo ditë dhe realizon zëvëndësimin e tyre
Suporton në procesin e reklamimit të produkteve në dyqan

Kualifikimet dhe aftësitë:
Eksperiencë të mëparshme në shitje ( eksperienca në fusha të ngjashme përbën avantazh)
Aftësi shumë të mira komunikimi
Aftësi të mira të punës në grup
Njohuri bazë të paketës Office
Arsimi i lartë (jo i domosdoshëm)
Njohuri e gjuhës Angleze përbën avantazh

Ofrohet:
Pagë motivuese
Kushte shumë të mira pune
Mundësi për tu rritur në detyrë brenda kompanisë
Puna organizohet në 2 turne

Mënyra e aplikimit:
Të interesuarit për këtë pozicion mund të dërgojnë cv në adresën e email-it : info@jysk.al
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulebardi Gjergj Fishta, Pallati Alpas Center
  • Tel/Mob 0697005057
  • Profili Tregti