JYSK Albania kërkon të punësojë Magazinier/Punonjës Magazine në Fier 162 views

JYSK Albania, kompani e cila si objekt aktiviteti ka tregtinë me pakicë të mobilieve,
pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë
kërkon të punësojë:

Pozicioni: Magazinier/Punonjës Magazine në Fier

Detyrat dhe përgjegjësitë:
* Kujdeset për organizimin e punëve rutionore në Magazinë
* Pranon mallin në asistencë të kolegëve dhe në koordinim nga stafi Menaxhues i Dyqanit
* Numëron mallin në asistencë të kolegëve të cilët përcaktohen nga stafi Menaxhues i Dyqanit
* Shkarkon mallin në asistencë të kolegëve të cilët përcaktohen nga stafi Menaxhues i Dyqanit
* Mirëmban sektoret (Lokacionet) e Magazines
* Përkujdeset dhe mirëmban tavolinën e punës dhe mjetet e punës
* Organizon dhënien e artikujve për konsumatorët
* Monton produkte

Kualifikimet dhe aftësitë:
* Eksperiencë pune (përbën avantazh)
* Të ketë mbaruar shkollën e lartë (jo e domosdoshme)
* Të punojë në grup dhe të ketë iniciativë
* Të ketë aftësi shumë të mira të komunkimit
* Njohuri bazë të paketës Office

Ofrohet:
* Pagë motivuese
* Kushte shumë të mira pune (2 ditë në javë pushim)
* Mundësi për tu rritur në detyrë brenda kompanisë
* Puna organizohet në 2 turne

Mënyra e aplikimit: Të interesuarit për këtë pozicion mund të dërgojnë cv në adresën e email-it: info@jysk.al
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulebardi Gjergj Fishta, Pallati Alpas Center
  • Tel/Mob 0697005057
  • Profili Tregti