Just Hotel and Coffe kerkon te punesoje • BANAKIER / E dhe •.KAMARIER •Pagesa e kenaqshme •Kushte shume te mira pune •Puna me orar te plote 21 views

Just Hotel and Coffe
Kerkon te punesoje:

• BANAKIER / E
•.KAMARIER

•Pagesa e kenaqshme
•Kushte shume te mira pune
•Puna me orar te plote

📍ADRESA: Rruga Kastriotet Kthesa Kamzes 100 metra para shinave te trenit

📞KONTAKTONI: 0676090007

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 136 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim