Junior Civil Engineer 128 views2 applications

Job Expired

AL Steel Construction shpk ushtron aktivitetin e saj ne prodhimin dhe montimin e konstruksioneve metalike. Al Steel kërkon te punesoje një Inxhinier/e Perpunues.

Detyrat
Ripunon dhe detajon projektin për prodhim;
Suporton prodhimin dhe kantieret me sherbimin e vizatimeve te punes;
Sigurohet që operacionet të jenë në përputhje me standardet e sigurisë dhe cilësisë.
Zbërthen projektin për të nxjerr listën e materialeve të nevojshme;
Bashkëpunon me drejtorinë teknike për të gjitha ndryshimet e nevojshme.

Kualifikimet
Të ketë përfunduar fakultetin e inxhinierise ndertimit Bachelor.
Shkathtësi analitike;
Të punojë ne grup dhe të kete aftësi komunikimi ndërpersonale;
Njohuri e nivelit të lartë në teknologjinë kompjuterike dhe funksionimin e sistemeve;
Aftësi të shkëlqyera organizative;

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV me foto bashkangjitur në adresën email: alsteelconstruction@outlook.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Qereke
  • Tel/Mob 0692063333
  • Profili Ndertim, Prodhim/Perpunim, Projektim/Inxhinieri