Junior BI Analyst 123 views1 application

Job Expired

Junior BI Analyst 

XHUBnet Albania SHpk , kompani qe punon qe prej 5 vitesh ne tregun Shqiptar ne fushen e teknologjise informatike ne bashkepunim me kompanine ADVANT S.r.l dhe AGIC Technology ka kenaqesine te ofrojë mundësine e punes per pozicionin Junior BI (Business intelligence) .
Per kete arsye jeni te mirepritur te dergoni CV’ne tuaj nese mendoni qe plotesoni kerkesat si me poshte:

Kerkesat dhe kompetencat baze qe duhet te kene kandidatet :

1. Te sapo diplomuar ose ne prag te mbylljes se studimeve Master ne informatike biznesi, ing informatike ose telecommunication me drejtim informatike .
2. Njohuri baze per dbase MySql , BI .
3. Nr i kandidadurave qe do perzgjidhen do jete 5-10 persona .
4. Njohuri te gjuhes italiane dhe te gjuhes angleze.

Pershkrimi i punes :

▪ Kandidatet fillimisht do të trajnohen drejtpërdrejte nga kompania ADVANT S.r.l dhe AGIC Technology .
▪ Trajnimi do filloje ne 1 Qershor – 31 Gusht .
▪ Trajnimi do zhvillohet remote .
▪ Orari I trajnimit do jete me kohe te plote, nga e hena -premte ( 9:00am – 18:00pm, 1 ore pushim dreke ) .
▪ Kandidatet me te mire do te perzgjidhen per te punuar me kohe te plote direkt me klientet ne Itali. Vendi i punes do jete ne Tirane ne zyrat e XHUBnet Albania Shpk (www.xhubnet.com ).

CV-te mund te dergohen ne emailin e meposhtem brenda dates 30/04/2021 :
Email : hr@xhubnet.com

Per cdo informacion tjeter shtese qe do ju nevojitet mos hezitoni te na kontaktoni.
XHUBnet HR Team

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software