Jeni lodhur nga COLD-i, ejani dhe punoni HOT Leads | Spanjisht, Greqisht, Anglisht,🙈🏆💸| Closers & Retention | 126 views

Job Expired

Kerkojme Agjente telefonik si Closer/Retention Anglisht, Spanjisht dhe Greqisht

Anglisht – Closers eksperience min. 6 muaj /Retention min.1 vit experience. Only Hot Leads.
Spanjisht -Closers eksperience min. 6 muaj / Retention min. 1 vit experience. Only Hot Leads.
Greqisht – Closers eksperience min. 6 / Retention min. 1 vit experience. Only Hot Leads..

Ofrojme:
* Page Baze + SUPER BONUSE 💸
* Ambjent te sigurte dhe komod per pune
* Kontrat e rregullt pune sipas kodit te punes
* Fundjava pushim.
* Aktivitete te ndryshme te organizuar me zyren / RETREAT 🙈 .
* Dhe me kryesorja, boll me me COLD Leads 🥶

Orar pune:

Anglisht
Full time — 15:00-00:00

Greqisht
Full time — 10:00-19:00

Spanjisht
Full time — 10:00-19:00

Per me shume informacion dergoni CV tuaj ne adresen tone te e-mail intarget2017@gmail.com
ose na kontanktoni ne numrin tone te telefonit : 0682705957

AplikoWhatsApp

Cel. : 0682705957

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rr. Teodor Keko