Jemi ne kerkim te Agjenteve dhe Retention per gjuhen Italiane : 40 views1 application

Job Expired

-Me eksperience mbi 2 vite
-Paga baze 1000 € (Retention)
-Paga deri ne 1000 € ne baze te eksperinces (Agjente)
-Bonuse me % nga me te lartat ne treg
-Bonuse nga 100€ deri ne 300€ per ftd + -Bonuse ditore dhe javore
-Leads new cdo dite
-Full time
-Kontrate pune e rregullt

Adresa : Stadiumi Air Albania
Behu pjese e skuadres duke aplikuar
contactrecruitment2@gmail.com
Whatsapp : +355 68 397 5561

landing

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë, Durrës, Elbasan