Jemi duke kerkuar per kandidate per pozicionin e punes si Asistent IT. 53 views1 application

Kerkesat
-Te kete perfunduar arsimin e larte per informatike ose dege te ngjashme;
– Eksperience pune ne profil jo me pak se 1 vit;
-Te kete njohuri te Router-Switch, Computer Hardware, Voip phones.
– Njohuri shume te mira te gjuhes angleze;
-Aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkepunimi.

Ofrohet:
-Kontrate e rregullt Pune;
-Mundesi per rritje profesionale;
-Ambjet pune shume pozitiv.

Nese jeni te interesuar dergoni CV ne adresen e emaili: hr.compactt@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center