DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

JAVA BACKEND

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi
: Diplome Universitare ne Shkencat Inxhinierike
Eksperienca: Preferohet minimumi 3 vite eksperience ne Java (Java 8 or Superior).

Aftësi:

Te kete njohuri mbi :
– Frameworks and tools (Spring Core,JPA, Mybatis, Hibernate, Message Bus asynchronous, Docker, Kubernetes / Openshift 4, Preferred Apache Spark, Spring Boot, MVC, Security, Batch, Junit, J2EE, Services SOAP, Restful, JAX-RPC, JAX-WS, ELK suite, GIT)
– Database (SQL, NoSql)
– Architecture and Microservices

Ofrohet:
– Pagesë e kënaqshme sipas/mbi nivelin e tregut
– Rritje dhe mundësi zhvillimi në karrierë
– Zyra ne Tirane. Puna remote
– Kliente nderkombetare : Gjerman, Francez, Belg, Hollandez, Italian

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime