IXPIRA shpk kompani Italiane me shtrirje Internacionale kerkon te punesoje, 5 agjente Booking, 2 Ndihmes Financiere dhe 2 Data entry 372 views1 application

IXPIRA shpk kompani Italiane me shtrirje Internacionale dhe eksperience disa vjecare ne fushen e turizmit per sherbimet B2B ofron mundesi punesimi :

👩‍💼 1 Kontratist/e

👩‍💼 2 agjente Booking

👩‍💼 3 Ndihmes Financiere

👩‍💼 2 Data entry

📌Kriteret jane keto:

📌 Aplikantet per pzicionin e Kontratistit:
Duhet te kene eksperienc ne shitje, preferohet ne pjesen e shitjeve b2b dhe mardhenies me klientet direkt.
Te dije nje nga gjuhet italisht ose anglisht.
Te kete disponibiliet full time dhe te jete korrekt.

📌 Aplikantet e Departamentit te Booking:

Duhet te kene njohuri te shkelqyera te gjuhes Italiane dhe Angleze (avantazh kush zoteron edhe gjuhe te tjera)

📌 Aplikantet e Departamentit te finances dhe Data enty duhet te zoterojne shume mire gjuhen Italiane

🧑🏼‍💻Te kete aftesi te mira kompjuterike (zoterimi i paketes Microsoft Office)

📚Te kete perfunduar studimet universitare (profili te pershtatet me pozicionin e punes)

⏰Te jete korrekte (me orarin dhe rregulloren e zyres)

👥Te jete i/e komunikueshme

👤Te jete i/e besueshme dhe konfidencial

🗃Eksperienca e meparshme ne kete fushe perben avantazh

✅ Ne ju Ofrojme:

📇 Kontrate te rregullt pune

💶 Paga konkurruese ne treg

📊 Mundesi rritjeje ne karriere

🏢Ambjent miqesor pune

📥Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-te e tyre ne e-mailin e meposhtem:

📬 ixpirashpk@gmail.com
Tel:+355 68 905 5025

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center