ITALISHT/ Mundesi punesimi 595 views5 applications

Weweb kerkon te punesoje persona qe zoterojne gjuhen Italiane.

Kandidatet duhet:

  1. Te zoterojne gjuhen Italiane ne nje nivel B1/B2
  2. Te jene me ose pa eksperience
  3. Te kene aftesi komunikusese dhe manaxheriale.

Pagesa: Page Baze + Bonuse. Ofrojme shperblime te larta mbi nivelin e tregut.

Per me shume informacione na kontaktoni:

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 355697021201
  • Profili Marketing