Itali, ofrohet vend pune SHOFER ME PATENTE TE KLASIT CE, PAGE 2700 Euro Neto 288 views

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore,
per nje klientin e saj ne Itali, kerkon te rekrutoje Shofere me patente te klasit CE.

*Kandidatet duhet te kene eksperience pune ne profil (e preferueshme ne kompani transporti jashte Shqiperise)

Kriteret:

* Eksperience e meparshme pune
* Disponibilitet i menjehershem
*Njohuri te gjuhes italiane ose angleze

Ofrohet:

* Page 2700 Euro Neto
* Kontrate e rregullt pune

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: +355 67 68 88 699

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center