Itali kerkohen shofer kamioni 534 views3 applications

PANTHEON GROUP AGJENCI REKRUTIMESH, PUNESIMESH & SHERBIMESH NE FAMILJE kerkon per interes te klienteve te saj: SHOFER KAMIONI

KRITERET

 • Te kete PATENCE CE, CAP karten e Tahografit
 • Te jete i shkathet dhe punetor
 • Te jete i interesuar per punesim afatgjate

KUSHTET E PUNES

 • Orari i punes: 9 ore
 • Ore pune javore: 45
 • Pushim: fundjava
 • Paga neto: 2.600 euro
 • AKOMODIMI NE ITALI

Mundesohet trajnim per personat pa eksperience,,
Personat e interesuar te kontaktojne ne numrin e kontaktit +355692099900 ose te nisin cv ne adresen e email info@pantheongroup.al ku te specifikojne subjektin,

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
 • Tel/Mob +355 69 20 999 00
 • Profili Sherbime