IT SUPPORT 112 views5 applications

Prime Recruitment Albania, agjenci punësimi e licensuar për ndërmjetësimin në tregun e punës, po kërkon të punësojë nje kandidat ne pozicionin IT SUPPORT (edhe pa eksperience)
per nje kompani ne qytetin e Durresit.
Kompania ofron sherbime ne fushen e Telekomunikimit, duke ofruar shërbime të internetit , televizionit dhe sherbime IT për klientët e saj.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ofron suport të nivelit të parë për çdo problematikë të paraqitur.
 • Ofron asistencë nëpërmjet telefonit, email dhe sistemit të ticket.
 • Identifikon dhe u jep zgjidhje problematikave të cilat kanë prioritet më të lartë.
 • Ofron asistencë me teknikën për zgjidhjen e problematikave të hapura.

Kualifikimet dhe aftësitë që kërkohen për këtë pozicion:

 • Njohuri për networking (certifikim CCNA / MTCNA avantazh)
 • Njohuri për sisteme operimi Windows
 • Përdorues i programeve të monitorimit dhe Microsoft Office
 • Njohje e gjuhës angleze

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre me subjekt “IT SUPPORT” në adresën tone të e-mailit
📩 aplikopra@gmail.com

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Prime Recruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Sherbime