IT Specialist 126 views1 application

Arkevo Group kërkon të punësojë një IT Specialist i cili të ketë:

– Njohuri të mira në software dhe hardware dhe instalimin e tyre
– Njohuri të mira në freepbx dhe vicidial, virtualizime, firewall, microtik, OS, troubleshooting
– Aftësi të mira analitike, diagnostike dhe të zgjidhjes së problemeve
– Aftësi të mira për të punuar në grup
– Aftësi të mira komunikuese

Përgjegjësitë e postit përfshijnë:
– Vlerësim/ mbikqyrje të rregullt të sistemeve IT që të jenë konform normave të duhura
– Asistim në detyra të administrimit të rrjetit
– Suport i përditshëm i operacioneve në rrjet
– Të sigurohet që data storage është e sigurt dhe e ruajtur
– Zgjidhja e problemeve me sistemet IT dhe software

Ofrohet:
– Pagesë e kënaqshme dhe konkurruese në bazë të ekperiencës
– Mundësi bonusesh
– Ambient pune dinamik
– Kushte mjaft të mira pune
– Mundësi për rritje profesionale

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në adresën e email marketing_department@arkevo-group.com ose në whatsapp 0677066630.

Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Marketing