IT RECRUITER 41 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërkombëtare që operon në fushën e programimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

IT RECRUITER

 

DETYRA DHE PËRGJEGJËSI

– Menaxhimi i procesit të kërkimit dhe përzgjedhjes së kandidatëve për selinë italiane dhe shqiptare të kompanisë

– Realizon aktivitetet e head hunting

– Shqyrtimi i CV-së së  kandidatëve (CV Screening)

– Prescreening telefonik i kandidatëve

– Intervistimi i kandidatëve (Ballë për ballë / Skype)

– Mbështetje e Burimeve Njerëzore në aktivitetet e përditshme

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Arsim i Larte – profili IT

Eksperienca: Preferohen kandidatë që kanë eksperiencë pune në fushën e IT (jo detyrimisht HR) ose kandidatë që kanë eksperiencë si HR në kompani IT

Aftësi:

– Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi.

– Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese

– Njohuri te gjuhes angleze. Njohja e gjuhës italiane do të ishte avantazh

 

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt “It Recruiter”

*Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

*gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 31 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime