Inxhiniere Druri (F) 71 views

Ofrohet vend pune Inxhiniere Druri (F)!

Shpallet vend vakant per pozicionin Inxhiniere Druri, per nje nder kompanite lider ne sektorin e mobilerise ne Tirane.

Aftesite qe kandidatja duhet te kete:

  1. Te jete korrekte, e shkathet;
  2. Aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunuese;
  3. Te kete mbaruar arsimin e larte ne kete fushe;
  4. Me eksperience.

Kandidatet te cilat plotesojne kriteret e mesiperme, jane te lutura te dergojne CV-te e tyre ne adresen e e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

Per cdo paqartesi mund te kontaktoni ne numrin e meposhtem, vetem nepermjet Whatsapp-it:
00355696180299

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim