Inxhinier/teknik/ndihmes elektrik 229 views4 applications

▶️IMPACT SHPK, është një kompani lider në fushën e impianteve elektronike, elektrike dhe hidraulike.
Distributor eksluziv i shumë markave të njohura në gjithë botën.

-IMPACT SHPK shpall pozicion vakant pune INXHINIER/TEKNIK/NDIHMES ELEKTRIK me orar të plotë.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Elektronike