INXHINIER PRODHIMI 149 views

Job Expired

Pespa Alumin shpk, e cila ushtron aktivitetin e saj kryesisht ne fushen e prodhimit te profileve dhe aksesoreve te ndryshem prej alumini, me experience disa vjecare ne tregun shqiptar dhe ate te huaj,
kerkon te punesoje punonjes ne pozicionin: Inxhinier prodhimi.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

 • Te kene perfunduar arsimin e larte ne nje nga deget e Inxhinierise;
 • Te kete njohuri ne perdorimin e programit Autocad 2D dhe 3D;
 • Te kete aftesi te mira menaxhimi dhe organizimi pune;
 • Te jete njohes i gjuhes angleze, cdo gjuhe tjeter perben avantazh;
 • Disponibilitet full time;

Ofrojme:

 • Ambjent komod pune;
 • Page mbi mesataren e tregut dhe bonuse ne varesi te performances.
 • Trajnim i vazhdueshem dhe mundesi per rritje profesionale.
 • Kontrate te rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar,

Te interesuarit mund te dergojne CV duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne ne adresen: cv@pespagroup.com

Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Ndertim