Preventivuese 81 views

Një nga studio e Arkitektures me eksperience shumevjeçare Atelier 4  kerkon te punesoje  Preventivues\e.

Kualifikime dhe kerkesat:

  1. Te kete mbaruar studimet e larta per Inxhinieri Ndertimi (Kriter i detyrueshem).
  2. Experience pune
  3. Te dije te hartoje dhe te kontrolloje preventivat, libreza masash, situacionet e punimeve.
  4. Te kete aftesi shume te mira ne perdorimin e programeve kompjuterike Microsoft Word, Autocad dhe perdorimi i programit revit eshte nje vlere e shtuar per çdo aplikues.
  5. Njohuri te mira te gjuhes angleze.

Kanditatet e interesuar per kete pozicion pune duhet te paraqesin keto dokumenta ne adresen e E -mail: info@atelier4.al

1.CV -ne
2. Diplomen e studimeve Universitare te shoqeruara me listen e notave

Ju lutem kur te dergoni aplikimin tuaj, te subjekti i E – Mailit specifikoni “Aplikim per Preventivues”

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. “E KOSOVAREVE” Nd.35, H.6, AP.4/1
  • Profili Punesim