INXHINIER NDERTIMI, PER NE ZYRE 156 views2 applications

Kompania “SALILLARI shpk” kerkon te punesoje INXHINIER NDERTIMI, PER NE ZYRE

PERSHKRIMI I POZICIONIT
Inxhinieri i Ndertimit ka si detyre ndjekjen dhe mbikqyrjen e objekteve ne ndertim.

DETYRAT KRYESORE

  • Administron te gjithe dokumentacionin tekniko ligjor te objektit ne ndertim, ne dosjen perkatese
  • Kontrollon materialet qe do te perdoren ne objekt (nga ana sasiore)
  • Perpunon projektet, harton situacionet, librezat e masave
  • Te jete pjese e diskutimeve teknike brenda kompanise dhe njekohesisht me supervizorin dhe investitorin.

KRITERET E KERKUARA

Edukimi Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit
Gjuhe te huaja Anglisht ne nivel te larte
Njohuri kompjuterike Microsoft Office, Project, Autocad, (preferohet: Sap. Etabs)
Eksperienca e kerkuar Mbi 5 vjet eksperience.

Te interesuarit mund te dergojne c.v. e tyre ne adresen e-mail: hr@salillari.al, ose te kontaktojne tek numri i telefonit: +355 68 20 55 689.
Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga “Bilal Sina”
  • Profili Ndertim
Connect with us
Contact Us