Inxhinier Ndertimi M 85 views

Ofrohet vend pune si Inxhinier Ndertimi!

Ofrohet vend pune si “Inxhinier Ndertimi”ne nje kompani Lider ne tregun Shqipetar ne:


1-Sisteme ngrohje-ftohje: vrf,vrv,ajer-ajer,ajer-uje
2-Izolime te brendshme dhe te jashtme ,termike dhe akustike
3-Punime hidroizolimi taraca,bodrume,fasada
4-Sisteme kondicionimi rezidenciale dhe ato komerciale

Pershkrimi i pozicionit:

Inxhinieri i Zbatimit ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit.

Kriteret qe kandidatet duhet te plotesojne:

– Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit
– Anglisht ne nivel C1
– Njohuri kompjuterike Microsoft Office, Project, Autocad.Sap. Etap
– Mosha 35-45 vjeç
– Me eksperience pune mbi 5 vite

Kandidatet e interesuar qe plotesojne kushtet e mesiperme, jane te lutur te dergojne CV-te e tyre ne adresen e emai-it: punesimndermjetesim@gmail.com
Ose per cdo paqartesi te na shkruajne ne numrin 00355696180299 vetem ne WhatsApp.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 13 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim