Inxhinier ndertimi 97 views

Kerkohen kandidate per pozicionin Inxhinier ndertimi per kompanine Valona Konstruksion

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:

Te kete perfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit studimet ne nivelin Master.
Te jete i paisur me Licence ne ndertim.
Eksperienca e meparshme ne zbatim kriter i domosdoshem.
Mosha 28-55 vjec.
Të jetë i disponueshëm të levizë nga Tirana në Durrës dhe anasjelltas.
Leje drejtim automjeti.

Te gjithe kandidatet e interesuar per kete pozicion duhet te dergojne Cv e tyre
ne adresen e e –mail si me poshte: hr.valonaconstruction@gmail.com
Cel. : 0697086777

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga: Hasan Kushta, Kompleksi "Green Towers" Vlore
  • Tel/Mob 00355 682094948
  • Profili Ndertim