Inxhinier Ndertimi 231 views

Job Expired

Ofrohet vend pune si Inxhinier Ndertimi F/M!

Ofrohet vend pune si “Inxhinier Ndertimi”ne nje kompani Lider ne tregun Shqipetar ne sektorin ndertues.

Pershkrimi i pozicionit:

Inxhinieri i Zbatimit ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet,etj.

Kriteret qe kandidatet duhet te plotesojne:

– Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit
– Anglisht ne nivel C1
– Njohuri kompjuterike Microsoft Office, Project, Autocad.
– Mosha 30-45 vjeç
– Me eksperience
– Patente makine

Kandidatet e interesuar qe plotesojne kushtet e mesiperme, jane te lutur te dergojne CV-te e tyre ne adresen e emai-it: punesimndermjetesim@gmail.com
Ose per cdo paqartesi te na shkruajne ne numrin 00355696180299 vetem ne WhatsApp.

 

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim