Inxhinier Mekanik Transporti 154 views4 applications

“Artinel95” sh.p.k., Distributor zyrtar i markave automobilistike SUZUKI dhe GAZ në Shqipëri
ofron vend pune me kohë të plotë Inxhinier Mekanik Transporti.

Të interesuarit të dërgojne CV në info@artinel.al ose të kontaktojnë në 0692022833.
Transporti i punonjësve organizohet nga kompania.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Automjete