Inxhinier mekanik / operator 211 views3 applications

Job Expired

Kompania Euro Teknik kerkon te punesoj inxhinier mekanike. Profili i kompanis ka te bej me ventilimin, kondicionimin e objekteve (nga restorantet e deri tek hotelet fabrikat magazinat etj). Puna do jete vetem ne fabrik dhe jo ne terren, te operoj preresen me plazma, te njohi AutoCAD 2D dhe te kete deshir per te punuar.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Ysberisht
  • Tel/Mob 0676098696
  • Profili Projektim/Inxhinieri