Inxhinier Mekanik 213 views1 application

Job Expired

Ofrohet vend pune si “Inxhinier Mekanik”ne nje kompani Lider ne tregun Shqipetar ne:

1-Sisteme ngrohje-ftohje: vrf,vrv,ajer-ajer,ajer-uje

2-Izolime te brendshme dhe te jashtme ,termike dhe akustike

3-Punime hidroizolimi taraca,bodrume,fasada

4-Sisteme kondicionimi rezidenciale dhe ato komerciale

⚙️Personi pergjegjes duhet te plotesoje keto kushte:

1. Te kete kryer arsminin e larte per Inxhinieri Mekanike Energjitike

2. Te kete eksperience pune mbi 4 vjet ne kete fushe

3. Njohja e gjuheve te huaja perben avantazh, vecanerisht Anglisht

4. Te dije te punoje ne grup

5. Mosha mbi 25 vjec

6. Njohes shume i mire i AutoCad-it.

Preferohet kandidati i cili ka punuar ne kete sektor dhe njeh produktet e pjeseve mekanike.

Te interesuarit te dergojne 📩 CV-te e tyre, duke specifikuar ne subject pozicionin per te cilin aplikoni, ne adresen e e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

 

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim