Inxhinier i Sigurise dhe Shendetit ne Pune 30 views1 application

Ofroj Vend Pune Inxhinier i Sigurise dhe Shendetit ne Pune.

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet si me poshte:
-Te jete i diplomuar ne inxhinieri
-Preferohet te kete eksperience ose certifikime ne kete fushe.
-Te disponoje patente klasi B.

Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen info@leonkonstruksion.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Tish Daija" kompleksi "Kika 2" objektit 9, kati 8 - 1001 Tirana
  • Tel/Mob +355 67 20 62 902
  • Profili Ndertim