INXHINIER HIDROTEKNIK 133 views

Kompania “SALILLARI shpk” kerkon te punesoje INXHINIER HIDROTEKNIK

PERSHKRIMI I POZICIONIT
Inxhinieri Hidroteknik ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve hidraulike ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit.

DETYRAT KRYESORE

  • Ndjek ecurine e punimeve hidraulike ne faza, qe nga projekti deri ne kolaudimin perfundimtar.
  • Planifikon, organizon dhe mbikqyr punen e grupit te hidraulikeve.
  • Harton dhe kontrollon situacionet mujore.
  • Pergatit dhe koordinon gjith dokumentacionin e duhur tekniko-ligjor per marrjen e lejeve perkatese ne institucionet vendase.
  • Pergatit dhe monitoron grafikun e zbatimit te punimeve hidraulike ne perputhje me grafikun e pergjithshem te projektit.

KRITERET E KERKUARA

Edukimi/ Kualifikimi Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise Hidroteknike
Gjuhe te huaja Anglisht ne nivel te larte
Njohuri kompjuterike Microsoft Office, Project, Autocad.Sap. Etap
Mosha Deri 45 vjeç
Eksperienca e kerkuar Mbi 5 vjet eksperience.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke derguar C.V., me foto, ne adresen e-mail: hr@salillari.al 
Numer kontakti: +355 68 20 55 689

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga “Bilal Sina”
  • Profili Ndertim