Inxhinier Elektronik 87 views2 applications

Job Expired

Impact Shpk kerkon te punesoje nje inxhinier elektronik me eksperience ne kete fushe.

 

Detyra dhe Përgjegjësi :

1-Siguron asistence teknike ne kerkim dhe zhvillim te paisjeve elektronike ose te sistemeve

2-Pergatit vleresime te detajuara te sasive dhe kostot e materialeve te nevojshme ne instalimin e paisjeve dhe pergatit projekte te sistemeve dhe ndjek zbatimin e tyre.

3-Monitoron aspekte teknike te mirembajtes.

4-Kryen kontrollin perfundimtar ne instalime per sigurine dhe venien ne pune te aparaturave , paisjeve dhe sistemeve te reja elektronike.

 

Preferohet te kete diplome masteri ne fushen Inxhinierike.

 

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoninë adresën: hr@impact-al.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Elektronike