Inxhinier Elektrik 104 views

Ofrohet vend pune si Elektricist!

Per nje nder kompanite nder me te mirat ne Shqiperi, ofrohet vend pune si Teknik Elektrik.

Detyrat qe do kryejne kandidatet:

 • Implementon kerkesat dhe direktivat e inxhinierit
 • Te lexoje dhe te zbatoje projektin
 • Ekzekutim te impjanteve elektrike civile
 • Kabllim te kuadrove te tensionit te ulet, te komandimit dhe kontrollit
 • Ekzekutim te impianteve te sigurise dhe kontrollit, telekamera, impiante alarmi ndaj tymrave dhe zjarrit, impiant sinjalizues, impiant menaxhimi permes telefonise
 • Ekezekutim te shperndarjes se tingujve, videoprojektim dhe videokonference, video citofoni dhe citofoni
 • Ekzekutim te sistemeve Akses Kontroll
 • Mirmbajtje te impianteve elektrike dhe asistence te pergjithshme


Kualifikimet qe duhet te kene kandidatet:

 • Njohuri mbi impiantet elektrike dhe sistemet e rrymave te dobta
 • Te jete korrekt ne orarin e punes
 • Patente e klasit B
 • Te jete person me integritet, sjellje profesionale dhe etike ne pune
 • Te lexoje skemat elektrike dhe elektronike
 • Te jete i vemendshem dhe i kujdeshmen ne interpretim te manualve te instalimit te pajisjeve qe perdor
 • Gjuha e huaj angleze perben avantazh personal per aplikantin duke I dhene mundesi te trajnohet ne nje nga qendrat e trajnimit te brandit amerikan Texas Intelligent Systems.

Kandidatet qe plotesojne keto kritere dhe detyra jane te lutur te dergojne CV-ne tyre ne adresen e e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

Dhe per cdo pyetje apo paqartesi mund te kontaktoni ne numrin e meposhtem:
+355696180299

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 10 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Punesim