Inxhinier Druri 156 views1 application

Ofrohet vend pune Inxhinier Druri!

Shpallet vend vakant per pozicionin Inxhinier Druri, per nje nder kompanite lider ne sektorin e mobilerise ne Tirane.

Aftesite qe kandidati duhet te kete:

1. Te jete korrekt, i shkathet.
2. Aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunuese.
3. Te kete mbaruar arsimin e larte ne kete fushe.
4. Me eksperience, minimumi 5 vite.

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën:punesimndermjetesim@gmail.com

Si edhe per cdo informacion shtese, jeni te lutur te kontaktoni ne numrin e meposhtem (vetem ne whatsapp):
+355696180299

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim