INXHINIER AUTOMATIZIMI (Senior) 47 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të sukseshme në fushën e investimeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

INXHINIER AUTOMATIZIMI
(Senior)

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË
– Merr pjese ne fazen e projektimit te detajuar inxhinierik
– Menaxhon progresin e projekteve dhe ben pershtatjet e punimeve sipas nevojes
– Jep zgjidhje problemeve teknike qe ndodhin gjate dhe pas implementimit projekteve
– Mbikqyr dokumentacionin e projektit
– Siguron qe te arrihen afatet kohore
– Koordinon komunikimin midis klientit dhe resurseve te brendshme te kompanise
– Menaxhon kerkesat per produkte me prodhuesit
– Programon dhe koordinon mirembajtjen e impianteve te instaluara
– Pergatit raporte pune

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplome Universitare ne Automatizime Industriale ose Mekatronik
Eksperienca: Preferohet minimumi 3 vite eksperience ne te njejtin profil
Aftësi:
– Te kete njohuri mbi konceptet baze te automatizimit
– Te kete njohuri mbi PLC dhe programimin e tyre
– Te kete njohuri mbi protokollet e komunikimit HART, Ethernet, Modbus etj.
– Te kete njohuri mbi instrumentat matese te procesit per perdorim ne industri

 


Ofrohet:
– Pagesë e kënaqshme
– Mundesi trajnimi te vazhdueshme
– Rritje dhe mundësi zhvillimi në karrierë
– Mjedis komod pune
– Vendndodhje e aksesueshme

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni
Me shume informacion: www.dimensionhr.al

JU MIREPRESIM

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime