Tirane, ofrohet vend pune agjent ose menaxher terreni per kliente te huaj – frengjisht 163 views2 applications

Job Expired

Invest Medical Albania, me eksperience disavjecare ne turizmin shendetesor, kerkon agjent ose menaxher terreni per kliente te huaj.

Detyrat e agjentin vijojne si me poshte:

 • Pritje e klientit/pacientit ne aeroport dhe shoqerimi ne banesen ku do qendroje klienti/pacienti.
 • Shoqerimi i klientit/pacientit ne klinikat me te cilat operojme ne fushen e turizmit shendetesor.
 • Shoqerimi I klientit/pacientit ne ambasaden perkatese per ceshtje te dokumentacionit.
 • Agjenti do te perktheje nga gjuha e klientit ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas nderkaq kandidatet duhet te kene keto cilesi:
 • Njohes I gjuhes Frenge se folur edhe te shkruar.
 • Te kete aftesi komunikimi me klientet dhe mundesisht eksperienca pune te meparshme ne kete sektor, ose ne call center.
 • Te dije te punoje ne grup dhe te jete I pergjegjshem.
 • Disponibilitet Full –Time .
 • Ambicie per tu rritur profesionalisht.

Ne ofrojme:

 • Kushte pune bashkekohore
 • Paga konkurruese ne treg.
 • Ambjent te pershtashem per rritje profesionale.

Ambjentet e punes ndodhen ne rrugen Donika Kastrioti , mbas kullave binjake , Qender , Tirane.
Kandidatet te dergojne CV e tyre ne adresen : recruitment.jobsearchyou@gmail.com , ose ne Whats app ne numrin e celularit : 069 708 6183

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Sherbime