Intervistatore telefonike 155 views3 applications

GFS Research kerkon intervistatore telefonike qe te kene njohuri shume te mira te gjuhes italiane dhe qe jane te afte te lexojne rrjedhshem ne italisht.
Duhet gjithashtu te jene te disponueshem per te punuar nga shtepia gjate periudhes se pandemise.
Peresonat e interesuar te shkojne tek siti i kompanise http://www.gfsresearch.com/it/interviewers/ dhe te mbushin aplikimin, ose mund te nisin cv ne info@gfsresearch.com.
Te perzgjedhurit do te kontaktohen per te bere nje trajnim te shkurter dhe mund te fillojne pune menjehere, duke nenshkruar nje kontrate te plote ligjore.

Aplikoni vetem nqs jeni vertet te interesuar dhe jeni disponibel per te filluar pune menjehere, orari 17:00 – 21:00 ose 14:00-21:00
Puna konsiston vetem ne sondazhe dhe kerkime tregu.
Kane prioritet ata qe kane eksperience te pakten disa mujore me sondazhe/kerkime tregu ne italisht.
Pagesa per intervistatore me eksperience 350 leke/ora neto, eksperienca konfermohet gjate trajnimit dhe muajit te pare te punes.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center