Internship Asistente e Auditit të Brendshëm 34 views

Balkan Sport shpk, Ofron mundësi Internship-i: Asistente e Auditit të Brendshëm

Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Të ketë mbaruar ose të jetë studente në vitin e fundit në Fakultetin e Ekonomisë, në degët: Financë-Kontabilitet, Administrim Biznes, Ekonomiks ose fusha të ngjashme.
 • Të jetë njohëse e gjuhës Angleze.
 • Të jetë njohëse e Excel-it dhe programeve bazë kompjuterike.
 • Njohuri të programeve finaciare, si: Financa5, Alpha, etj
 • Të ketë etikë, fleksibilitet dhe vullnet për të punuar.
 • Të ketë aftësi organizuese, koordinuese dhe komunikuese.

Të tjera:

 • Internship-i zhvillohet full time, Turni i pare, ora 08:00-16:00. 

Pas përfundimit me sukses të Internship-it (praktikës) dhe vlerësimit të performancës ofrohet mundësia e punësimit pranë kompanisë.

 

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp 0677115111.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 11 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti