Intern Architect 140 views1 application

Vend Pune per Intern Architect
Pundhenesi: Studio A.P.E (architecture-planning-engineering)
Vendi: Tirana, Albania
Orari: Full Time 8h, 9:00-18:00 (13:00-14:00 pushim dreke), E hene-E premte. Pushimet sipas ligjit dhe kalendarit zyrtar.
Email:ape.julian@gmx.com

Studio “A.P.E” kerkon te punesoje nje Intern Architect me 0-1 vite eksperience me fokus ne modelim 3D, renderizim, prezantim dhe perpunim grafik, kryesisht ne projekte komerciale, edukative, objekte polifunksionale etj. A.P.E ofron nje mundesine te punoni ne nje staf profesional dhe ambient kreativ ne projekte te ndryshme lokale dhe internacionale.
Me eksperienca te shumllojshme projektesh ne fushen e Arkitektures, Planifikimit Urban, dhe Inxhinierise, Studio A.P.E ofron nje mundesi te mire ne rritjen konstante profesionale, me praktike sipas nevojave te tregut, per te gjithe kandidatet shqiptar ose te huaj qe jetojne ne Tirane.
Kandidatet duhet te disponojne eksperiencen e kerkuar profesionale ne Arkitekture duke provuar aftesi te mira grafike dhe komunikimi, si edhe aftesine te punoje ne grup.

Kandidatet duhet te kene njohuri te mira te programeve kompjuterike te fushes, si Autocad dhe Photoshop. Njohja e mire e Revit, 3DS Max+Vray dhe Indesign e Illustrator perbejne avantazh.

Te gjithe kandidatet duhet te dergojne nje leter prezantimi dhe nje portfolio elektronikisht ne pdf (max 20 mb) ne adresen e emailit: ape.julian@gmx.com, me subjekt ‘’ Pozicioni – Emer Mbiemer’’

Kandidatet e perzgjedhur per intervista do te kontaktohen me email brenda dates 1.10.2019

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Sheshi Avni Rustemi, Rr. Luigj Gurakuqi
  • Profili Arkitektur
Connect with us
Contact Us