Intermediate/Junior Architect 137 views1 application

Vend Pune per Intermediate/Junior Architect
Pundhenesi: Studio A.P.E (architecture-planning-engineering)
Vendi: Tirana, Albania
Orari: Full Time 8h, 9:00-18:00 (13:00-14:00 pushim dreke), E hene-E premte. Pushimet sipas ligjit dhe kalendarit zyrtar.
Email:ape.julian@gmx.com

Intermediate/Junior Architect
Tirana, Albania

A.P.E SHPK kerkon te punesoje Arkitekt/Designer me 1-5  vite eksperience me fokus ne projekte me karakter polifunksional, arsimore (eco-arkitekture), komerciale, dhe restaurimi. A.P.E SHPK ofron mundesine te punoni ne nje staf profesional dhe ambient kreativ ne projekte te ndryshme lokale dhe nderkombetare.

Me eksperienca te shumllojshme projektesh ne fushen e Arkitektures, Planifikimit Urban, dhe Inxhinierise, A.P.E SHPK ofron nje mundesi te mire ne rritjen konstante profesionale, me praktike sipas nevojave te tregut, per te gjithe kandidatet shqiptar ose te huaj qe jetojne ne Tirane.

Kandidati qe kerkojme per pozicionin Intermediate/Junior Architect duhet te disponoje aftesi shume te mira krijuese dhe komunikimi, si dhe i/e afte te punoje ne grup gjate gjithe procesit te projektimit.

Aftesi/Kualifikime te preferuara:

 • Diplome ne Arkitekture me 1-5 vite eksperience pune
 • Eksperience ne fushen e Kordinimit dhe Menaxhimit te Projekteve
 • Njohuri ne projektim dhe aftesi per zgjidhje Inovative
 • I afte ne menaxhim dhe respektimin e deadline-ve te ndryshme
 • Aftesi grafike dhe komunikimi dhe aftesia per te komunikuar zgjidhje grafike ne projekt
 • I motivuar ne pune dhe I afte te jete I pavarur
 • Njohje te gjere ne projekt zbatim dhe pergatitje dokumentacioni teknik
 • Njohje ne modelim 3D, prezantim dhe software si: Autocad, 3DS Max + Vray, Revit,  dhe Paketen Adobe (Photoshop, Illustrator, Indesign) ose programe te ngjashme.

Paga do te jete ne perputhje me eksperiencen tuaj, edukimin dhe njohurite e provuara.

Te gjithe kandidatet duhet te dergojne nje cv dhe nje portfolio elektronikisht ne pdf (max 20 mb) ne adresen e emailit: ape.julian@gmx.com, me subjekt ‘’ Pozicioni – Emer Mbiemer’’

Kandidatet e perzgjedhur per intervista do te kontaktohen me email brenda dates 1.10.2019

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Sheshi Avni Rustemi, Rr. Luigj Gurakuqi
 • Profili Arkitektur
Connect with us
Contact Us