Institucioni Edukativ Albanet kerkon te punesoje Ndihmes Kuzhiniere dhe Punonjese Pastrimi 179 views1 application

Institucioni Edukativ Albanet
(Shkolle Dhe Ferme)

Kerkon te punesoje:
•Ndihmes Kuzhiniere
•Punonjese Pastrimi

• Ndihmes Kuzhiniere
Pervoje ne kuzhine te pakten 3 vite
Paga sipas performances
2 jave pushimi ne dimer dhe
3 jave ne vere te paguara

• Punonjese Pastrimi
Paga sipas performances
2 jave pushimi ne dimer dhe
3 jave ne vere te paguara

📍Ish Parku Autobuzave pas Qendres Globe Tirane

Kontaktoni: 0682013381

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim