Instal Group kerkon Asistent Shitjesh / Operatore Shitjesh / Asistent Menaxhere / Shofer / Ndihmes magazinier 55 views

Instal Group SH.P.K me eksperience te madhe ne fushen e hidrosanitareve ne Shqiperi kerkon te punesoje:

  • Shofer
  • Ndihmes Magazinier
  • Asistent Shitjesh
  • Operatore Shitjesh
  • Asistent Menaxhere

KRITERET E PUNESIMIT:
▪Arsim i mesem ose i larte
▪Mosha 18-25 vjec
▪Komunikim ne grup
▪Pergjegjesi ne procesin e punes

NE OFROJME:
▪Page motivuese
▪Shperblime mbi bazen e performances
▪Mundesi trajnimi dhe zhvillimi
▪Rritje ne karriere

ADRESA:
Fresku / Tirane
Ruga ” Muhamed Deliu”

KONTAKT:
☎️ 068 20 20 358

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim