Innovaway ricerca figure Help Desk II Livello 28 views

INNOVAWAY Branch Tirana, nje kompani e specializuar ne ofrimin e sherbimeve ne fushen ICT, eshte ne kerkim te figurave me njohurite e meposhtme per pozicionin Help Desk IT te nivelit te dyte.

Kandidatet duhet te kene njohurite e meposhtme:

 • Diplome ne fushen informatike
 • Te flase shume mire gjuhen italiane dhe angleze
 • Te kete aftesi te mira te punoje ne grup dhe problem solving
 • Njohuri te mira: Active Directory , Client Microsoft OS, Server Microsoft OS
 • Sistemet e networking (Firewall, Router, Proxy, DNS, DHCP)
 • Njohuri baze te sistemit Unix
 • Njohuri te sistemeve te postes elektronike Office 365 / Google GSuite
 • Njohuri te sistemeve te monitorimit

Ofrojme:

 • Page e shkelqyer
 • Kontrate te papercaktuar me kohe te plote, 40 ore ne jave
 • Ambient pune te qendrueshem, te strukturuar dhe stimulues

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne cv ne fromatin evropian ne adresen e email: recruitingtirana@innovaway.it
Vetëm kandidatët e përshtatshëm do të kontaktohen përmes telefonit ose emailit.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Jordan Misja
 • Tel/Mob +35544509010
 • Profili Informatike/IT/Software