Innovaway kerkon figura Support Help Desk Gjermanisht 48 views

Job Expired

INNOVAWAY Branch Tirana, nje kompani e specializuar ne ofrimin e sherbimeve te TIK,
eshte ne kerkim te figurave Helpdesk Support per aktivitete B2B ne gjuhen gjermane.

Kandidatet duhet te kene njohurite e meposhtme:

 • Njohje shume e mire e gjuhes gjermane dhe angleze (nivel minimal B2)
 • Njohuri baze te sistemeve kompjuterike
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi dhe pune ne grup
 • Qasje e duhur ndaj situatave nga me te thjeshtat te me komplekset

Ofrojme:

 • Page te shkelqyer
 • Trajnim te paguar
 • Kontrate e papercaktuar part time/ full time
 • Ambient pune te qendrueshem, te strukturuar dhe stimulues

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne cv ne fromatin evropian ne adresen e email: recruitingtirana@innovaway.it
Vetëm kandidatët e përshtatshëm do të kontaktohen përmes telefonit ose emailit.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Jordan Misja
 • Tel/Mob +35544509010
 • Profili Informatike/IT/Software