Inifiniti Office kerkon te punesoje Menaxher te Pergjitheshem . 24 views1 application

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Menaxher i pergjithshem .

Aftesite dhe kualifikimet:

  • Diplome ne Marketing/Administrim Biznesi apo profile te ngjashme.
  • Eksperience e meparshme ne marketing.
  • Te jete kreativ dhe te kete aftesi te mira kerkimore.
  • Njohes dhe perdorues i paketave MS Office (Word, Excel, PowerPoint) .
  • Aftesi te mira analitike, komunikimi, prezantimi dhe raportimi.

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mail:

infinitipunesime@gmail.com

Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 23 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti