Infiniti Office kerkon Sistemues/e. 460 views

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Sistemues/e ne dyqan.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën sistemimin e mallit nëpër raftet e caktuar dhe kujdeset per mbajten paster te rafteve .

Aftësitë dhe kualifikimet:

 

  • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: hr@infinitioffice.al ose të kontaktojnë në numurin e kontaktit: 0693680136.

Ju mirepresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 29 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti