Infiniti Office kerkon operator pakice ne showroom . 467 views

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Shitëse në dyqan Operator/e ne Showroom .

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Regjistrim i faturave të blerjeve dhe shitjeve.
• Kontrollon dhe gjeneron fletëdaljet/fletëhyrjet nga transferimi.
• Kontrollon produktet ne hyrje dhe ne dalje.

Kualifikime dhe aftësi të tjera:

• Diplomë Universitare në degët e Fakultetit të Ekonomisë ose në fusha të tjera të ngjashme.
• Të ketë njohuri shumë të mira të paketës bazë MS Office.
• Të jetë i/e komunikueshëm me kolegët dhe i/e gatshëm në cdo kohë të japë ndihmesën e tij / saj për nevojat e kompanisë.
• Njohja e programit financiar Bilanc Web përbën avantazh.

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mail: hr@infinitioffice.al
Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 29 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti