INFERMIERE 140 views4 applications

Kerkohet infermier/e ne kohe te plote / te pjeshme .
Te kryej proceduren e marrjes se gjakut per analiza laboratorike.
Te jete i/e komunikueshem dhe aftesi per te punuar ne grup.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Mjeksi